Nosaltres

RAprocess som una empresa que utilitzem la tecnologia que ens proporciona la realitat augmentada
per dissenyar continguts interactius aplicables per exemple a realitzar manuals d'instruccions,
tutorials o guies de processos digitals i interactius

 • Equip

  Sóm un equip de professionals amb una gran experiència en el sector industrial i en el de la producció de continguts audiovisuals,i col·laborem amb centres d'investigació de referència en el camp de la visió artificial en el nostre país. 

   

 • Sector

  Inicialment hem centrat els nostres esforços en el sector de la fabricació industrial, oferint les nostres solucions a aquells que vulguin digitalitzar els seus documents de processos actuals, però la nostra tecnologia es pot aplicar també a sectors com el muntatge de mobiliari o de joguines, els serveis tècnics de reparació de tot tipus d'objectes, la publicitat, el turisme,... 

   

 • RABuilder

  Disposem de la millior plataforma de generació de continguts digitals amb components de realitat augmentada. La nostra filosofia és la de fés-ho tu mateix. Doncs, gràcies a la facilitat d'ús de la nostra aplicació web, qualsevol persona podrà crear els seus propis continguts, sense necessitat de disposar de coneixements avaçats en programació informàtica. A més, un cop creats aquests continguts, podrà executar-los en la nostra pròpia aplicació per a dispositius mòbils. 

   CONTACTA'NS